Actros

Sollien's GT CH Actros

Navn: Sollien's GT CH Actros

e: Sollien's Emotional Kidde

u: Sollien's Berry Blue of Sweety

Rase: Vedderkryssning

Farge: Madagaskar Wienertegna

Født:  1 november 2011

Kjønn: 1.0 Han

Vekt: 2 kg

Oppdretter: Camilla Venger


Avelsstatus: Lånes ut

Klassifisering:

Rett: Elite 3/sert --> CH

Kroka: Elite 4/sert --> CH

Høyde: Elite

Lengde: Elite

(Nedsatt til Veteran)


Rekorder: (på konk)

Høyde: 65cm

Lengde: 220cm

Actros er en kanin jeg kan skrive i en hel evighet om ! Han og jeg har vært  igjennom mye sammen. Han er min første hoppekanin etter god hoppeslekt. Jeg skulle egentlig ikke ha actros. Men da den jeg skulle ha fra ett annet kull døde fikk jeg tilbud om å kjøpe actros istede.  Var veldig usikker pga jeg hadde hørt diverse ting om moren. Men jeg la det til siden og tok han! Angrer ikke ett sekund på att jeg gjorde det. Han er bare en helt fantastisk kanin som står meg ekstremt nære.


Actros hadde en periode hvor han var veldig usikker. Han gikk veldig fort opp til elite, og ble veldig usikker på seg selv. Han begynnte å hoppe skakkt og landet stygt. Det gikk også utover gemyttet hans hjemme. Men etter ekstremt mye trening og kosestunder er han blitt seg selv. Ga nesten opp, men er så glad jeg ikke gjorde det !  Gemyttet hans er bare heeeelt flott ! Han velter ut av buret for å få kos og oppmerksomhet. Han kan virkelig sitte å kose i flere timer uten å bli lei, lukker øynene og bare nyter oppmerksomheten. Han har ekstremt mye energi ! Han løper og løper og er over allt hele tiden, enten han turner i buret eller om han løper løs er det alltid full fart i han <3


Han har ikke den størrste og den fineste hoppekroppen. Men han har virkelig hodet som trengs ! Han er liten, kompakt men har lange bakben og er høyreist. Men man trenger ikke å ha noe lang og slank kropp for å hevde seg i toppen beviser han godt.


På banen er han heeelt fantastisk ! Han bare elsker å hoppe nå omdagen. Han gasser på og løper med ett nydelig tempo og er skikkelig selvsikker og vet hva han driver med. Han har sluttet helt å korrigere, hopper uansett og trekker kjempe fint mot hindrene. Farten hans er helt perfekt, ikke for rask men overhode ikke treig.


Meritter:

7plass NM i Rett Elite 2014 (sert på 2+3+5)

11 plass NM i Kroka Elite 2015 (3+3+2)

  e: Sollien's Emotional Kidde

u: Sollien's Berry Blue of Sweety

ee:  Solbakkenlia's Pontuz

eu: Tickle Me Emo

ue: Sweety's Champion Foggy Dew


uu: Tobøl's Blue Shelly


eee: ?

eeu:  Laila

eue:  Sollien's Tussi

euu: Sollien's Tequila Sunrice

uee: Grenen's Gt CH Cockos-Kola

ueu: Sweety's Veruca Salt

uue: Solbakkenlia's Zimba

uuu: Solbakkenlia's Blue Barbie

Copyright © Tonje Engen v/Hompetitten kaninstall