Zorua

Hompetitten's Electric Avenue

Navn: Hompetitten's Electric Avenue

e: Engen's Grand CH Sorrows Embrace

u: Stjärnan's Grand CH Kiara

Rase: Vedderkryssning

Farge: Viltgrå Overkappe

Født: 30 Mai 2016

Kjønn: Hunn

Vekt: 3,4kg

Oppdretter: Egetoppdrett

Klassifisering:

Rett: Vanskelig

Kroka: Vanskelig

Høyde: Ikke Elite 2/pinne

Lengde: Ikke Elite

 

Rekorder: (på konk)

Høyde: 60cm

Lengde: Ikke startet

Zorua, min hærlige Zorua. Var absolutt ingen tvil om att denne frøkena skulle bli værende her hos meg. Hun var helt fantastisk fra hun var bitte liten. Hun er så lik sin mor Kiara, og betyr så utrolig mye for meg. Hun er en kosegris uten like. Står å venter ved døra når hun hører jeg er på vei. Legger seg langflat for å få kos og vil helst sitte i armene mine. Hun er ei veldig leken jente som er kjempe glad i å være med på løpeturer, tar masse gledeshopp i bingen og veldig nysgjerrig. Kan være litt ekeptisk av seg i starten men når hun blir trygg så har hun veldig selvtilitt.

 

Hun er ei veldig stor jente! Størrelsen har hu garantert fått ifra sin far og har bare vokst og vokst den siste tiden. Hun har arvet det beste fra begge foreldrene sine når det gjelder kroppen. Kiara sine lange flotte ben og lange kropp. Men litt mere kraftig etter sin far. Helt nydelig i mine øyne !

 

På hoppebanen er hu helt knall! Desto høyere hindrene blir, desto mere tar hun i! Hun hopper med store luftige svev å viser tydelig att dette er noe hun ikke har noe som helst problemer med. Strekker seg ordentlig fint. Hun har ett jevnt tempo igjennom banen og korrigerer veldig skjeldent. Hun har vært litt treig i lett fordi hun syntes hindrene er for små så hun har slurvet litt. Når hun er såppas stor er det ikke rart det blir kjedelig for hun. Men har stor tro på att iløpet av sommeren så vil hun klare å klatre høyere!

e: Engen's Grand CH Sorrows Embrace

u: Stjärnan's Grand CH Kiara

ee: Engen's GT CH Shadrin

eu: Blålagunen's Helvi

ue: Stjärnan's Super CH Wellington

 

uu: Tromben's Russian Lullabye

 

eee: Rickhard

eeu: Disa

eue: Liten tysk vedder

euu: Liten tysk vedder

uee: E nuffe's Gd Ch Lord of the Ring

ueu: Snöflingans Extra Eucalyptus

uue: S Ch Prins Elliott

uuu: GT CH Giant Diablo

Copyright © Tonje Engen v/Hompetitten kaninstall